Back to Top

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای ایران

مجموعه: ویزا

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای ایران
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
2- گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر (گذرنامه های قبلی)
13- شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات

توضیح: ویزا فقط برای تور اقدام می شود.